We maken graag al kennis tijdens de zwangerschap!

Tijdens de zwangerschap maken we graag kennis aan de hand van een intakegesprek. 

We luisteren naar jullie verhaal, we maken jullie dossier alvast op, leggen uit hoe we werken en doen een zwangerschapscontrole. 

Je rekt er ongeveer een uur voor uit.

Stuur ons gerust een mailtje als een intake wenst! 

 

Op die manier ken jij ons al en weten wij ongeveer wanneer jouw baby'tje(s) verwacht worden zodat we een plekje kunnen reserveren voor jullie in onze agenda.

 

Wat breng je mee? 

  • Klevertje van je mutualiteit 
  • Zwangerschapsboekje (van Kind & Gezin, als je dat hebt)
  • Bloedgroepkaartje 

De intake vindt plaats in onze praktijk, tenzij er platte rust voorgeschreven werd door je gynaecoloog. Dan komen we met plezier aan huis. 

Good practice label

 

Onze praktijk beantwoord aan de kwaliteitsvoorwaarden van het good practice label, uitgereikt door de Vlaamse Beroepsorganisatie Voor Vroedvrouwen.

Geconventioneerde vroedvrouwen

Wij zijn geconventioneerde vroedvrouwen. Dat wil zeggen dat jouw mutualiteit instaat voor de kosten die onze zorg met zich meedraagt. De derdebetalers regeling is van toepassing. Elke moeder heeft recht op een vroedvrouw. Het merendeel van onze zorgen wordt dus vergoed door jouw mutualiteit. Onze infosessies worden niet volledig vergoed door de mutualiteit, alsook onze verplaatsingsvergoeding voor bezoekjes aan huis dien je zelf te betalen.